KDO JE DIGITALIST?

/ Digitalist / [ dij-i-tal-ist ] - efektiven, novodobni spletni ustvarjalec.
Ustvarjalec kateri se ne boji izzivov, premaguje še tako težke raznovrstne izzive ter v svojem delu uživa. Tako ekipa digitalistov sestavlja marketinško agencijo, katera pristopa na trg na povsem drugačen - svojevrsten način.


Najboljše na enem mestu

Pod eno streho so se združili specialisti z različnih področij dandanašnjega online sveta z namenom, premikanja tudi vaših digitalnih meja uspešnosti. Kjer v prvi vrsti ne ciljajo na nagrade ampak so edino merilo uspeha le merljivi rezultati in zadovoljni naročniki

V dolgoletnih izkušnjah so skupaj:

  • ustvarili več kot 60.000.000€ prodaje po celotnem svetu,
  • oživeli moč neštetih grafičnih pogodb in spletnih strani,
  • učinkovito sodelovali z več kot 250+ naročniki,
  • posneli skupaj več kot 1400+ video zgodb in foto vsebin,
  • spisali več kot 1000 zgodb; oplemenitenih s psihološkimi sprožilci.
Creators of digital growth

Tukaj smo za(RADI) vas!

Vsi vemo, da danes na trgu obstaja preprosto preveč različnih agencij, ki pa v večini primerov ne začutijo pripadnosti k naročnikovemu projektu, delajo s podjetji, ki so si med seboj konkurenca, kvantiteta prevladuje nad kvaliteto in tako naprej.

Kako se razlikuje Digitalist? Zakaj bi izbrali nas?

Odločili smo se, da izberemo drugačen pristop. Pristop, v katerem boste vi - naročnik na prvem mestu. Kjer bo VAŠ uspeh pomenil NAŠ uspeh! Sodelovanje, katero bo imelo pozitiven vpliv tako na vas kot na nas. In najpomembneje - ker bo na koncu meseca na obrazu velik nasmešek ob pogledu na poročilo.

Butični pristop Digitalista temelji na: 

  • dolgoročnem sodelovanju z naročniki,
  • popolni transparentnosti (brez drobnega tiska),
  • kontinuirani komunikaciji doseganja rezultatov.

Nam ne verjameš? Oglasi se na kavi! :)
 

Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki